OVER JOS AHLERS

OVER JOS

Brengt inzichten mee uit tien jaar onderzoek naar de Generatie Z

Boeken en contactLees verder

In zijn loopbaan als strateeg adviseerde hij talloze bedrijven en instellingen op het gebied van positionering en communicatie.

Jos Ahlers begon zijn carrière aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn promotie tot doctor in de Psychologie met het proefschrift ‘Similar Differences and Different Similarities’ maakte hij de overstap naar het bedrijfsleven.

Daarnaast gaf hij gastcolleges aan de UvA, VU, Nyenrode en de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel werkt hij als partner bij het communicatiebureau
YOUR®.

OVER JOS AHLERS

Boek een lezing van Jos Ahlers

De presentaties van spreker Jos Ahlers zijn gebaseerd op zijn interesse in sociaal gedrag, maatschappelijke ontwikkelingen en de snelle technologische vooruitgang. De wereld zoals wij die kennen, is aan het kantelen en dat vraagt nieuwe inzichten en nieuwe oplossingen. In tegenstelling tot veel van zijn generatiegenoten, heeft Jos Ahlers een optimistisch beeld van de toekomst en vertrouwt hij erop dat de jongeren van vandaag een positieve bijdrage gaan leveren.

Boeken en contact

Boek een lezing van Jos Ahlers

Spreker Jos Ahlers en René Boender schreven samen drie boeken over generatie z. Het meest recente is ‘GenZ; Verlangen naar verandering’. In het boek wordt beschreven hoe de gedigitaliseerde, ‘vernetwerkte’ jongeren van nu (geboren tussen 1996 en 2012) de wereld na 2030 gaan vormgeven. Wat wordt hun rol in de kanteling van de maatschappij die we nu meemaken?

Brengt inzichten mee uit tien jaar onderzoek naar de Generatie Z

Boeken en contactBekijk lezingen